• Yangzhuang Industrial Parabot, Zhenwu Bandar, Jiangdu District, Yangzhou, Propinsi Jiangsu, PR Cina
  • 86- (0) 514-86236087
  • iris.pan@jsjxgf.com

Jinghui Refractories

Jiangsu Jinghui Refractories na Jingxin High-hawa Bahan Co., Ltd. mangrupakeun perusahaan tinggi-tech nasional, hiji perusahaan inovatif dina Province Jiangsu jeung perusahaan kiridit AAA-tingkat. Diadegkeun in2005, Company nu ayeuna boga 210 pagawe. tutuwuhan na nyertakeun wewengkon 97, 800 méter pasagi, nu 28 800 méter pasagi aréa gedong sarta total aset Kompeni nyaéta ampir 200 juta yuan. Produk utama kaasup sintered corundum (corundum tabular), mullite sintétik, magnesia-alumina spinel, bubuk mikro dahar peuting, microporous bahan nyimpen-énergi jeung runtuyan sejen, kalawan kapasitas produksi taunan 70,000 ton. Sinyalna pasar ngalibatkeun ampir 20 propinsi jeung kota di sakuliah nagara jeung achieves a diobral alus di leuwih ti 10 nagara di Asia Tengah jeung Éropa sarta aréa Amérika. Company nu perenahna di Zhenwu kaluar Beijing-Shanghai Expressway, kalawan nyokot 20 menit mungguh pikeun meunangkeun Yangzhou-Taizhou Airport tur Stasion Railway Yangzhou, 3 jam mungguh ka Shanghai tur Lianyungang palabuhan; transportasi ka pisan merenah.

merek top

  • image2
  • image3
  • image18
  • image19
  • image9
  • image11
  • image14
  • image15
  • image7
  • image21
  • image22
  • image23
  • image20
  • image16
  • image24
  • image6