• Yangzhuang Zona Industriale, Zhenwu Town, Jiangdu District, Yangzhou, Jiangsu Province, PR China
 • 86- (0) 514-86.236.087
 • iris.pan@jsjxgf.com

Jinghui Refractories

Jiangsu Jinghui Refractories dhe Jingxin High-temperaturë materiale Co, Ltd, është një ndërmarrje kombëtare të teknologjisë së lartë, një ndërmarrje të reja në Jiangsu Province dhe ndërmarrje të kreditit të nivelit AAA. Themeluar in2005, Kompania aktualisht ka 210 punonjës. Bimore e tij mbulon një sipërfaqe prej 97, 800 metra katrorë, në të cilën 28, 800 metra katror të sipërfaqes të ndërtimit dhe të totalit të aktiveve të kompanisë është gati 200 milionë juan. Produktet kryesore përfshijnë zmeril sintered (zmeril tabelore), mullite sintetike, magnezi-aluminit spinel, pluhur darkë mikro, microporous materiale të kursimit të energjisë dhe seri të tjera, me kapacitet prodhues vjetor prej 70.000 ton. Mbulimi i tregut përfshin rreth 20 provinca dhe qytete në të gjithë vendin dhe të arrijë një shitje të mirë në më shumë se 10 vende në Azinë Qendrore dhe evropiane dhe zona amerikane. Kompania është e vendosur në Zhenwu dalje të Pekinit-Shanghai autostradë, me marrjen e 20 minuta, përkatësisht për të marrë Yangzhou-Taizhou Aeroportit dhe Yangzhou stacioni hekurudhor, 3 orë përkatësisht në Shanghai dhe Lianyungang porteve; transporti është shumë i përshtatshëm.

Top Brands

 • image2
 • image3
 • image18
 • image19
 • image9
 • image11
 • image14
 • image15
 • image7
 • image21
 • image22
 • image23
 • image20
 • image16
 • image24
 • image6