• Yangzhuang Industrial Zone, Zhenwu Town, Jiangdu District, Langkawi, Langkawi Jiangsu, PR China
  • 86- (0) 514-86236087
  • iris.pan@jsjxgf.com

Jinghui Refractories

Jiangsu Jinghui Refractories lan Jingxin High-suhu Material Co., Ltd. punika perusahaan dhuwur-tech nasional, lan perusahaan inovatif ing Provinsi Jiangsu lan perusahaan kredit AAA-tingkat. Founded in2005, Company saiki wis 210 pegawe. tetandhuran Jembaré saka 97, 800 meter, kang 28, 800 meter saka wilayah bangunan lan total aset perusahaan kang meh 200 yuta Yuan. Produk utama kalebu sintered corundum (corundum tabular), mullite tiron, magnesia-alumina spinel, wêdakakêna mikro mangan, microporous bahan nyimpen energi lan seri liyane, kanthi kapasitas produksi taunan saka 70.000 ton. Jangkoan pasar melu saklawasé 20 provinsi lan kutha ing saindhenging negara lan tekan Advertisement apik ing luwih saka 10 negara ing Asia Tengah lan Eropa lan wilayah Amérika. Company iki dumunung ing Zhenwu metu saka Beijing-Shanghai Expressway, karo njupuk 20 menit mungguh kanggo njaluk Langkawi-Taizhou Airport lan Station Railway Langkawi, 3 jam mungguh kanggo Shanghai lan Lianyungang bandar; transportasi sanget trep.

Brands Top

  • image2
  • image3
  • image18
  • image19
  • image9
  • image11
  • image14
  • image15
  • image7
  • image21
  • image22
  • image23
  • image20
  • image16
  • image24
  • image6